FOR SALE: EMBRYO WITH GENE MATERIAL OF KANNAN, THE #1 OF THE WBFSH SIRE RANKING

This is a unique embryo, something more special hasn’t been auctioned anywhere this year! Its sire is Voltaire, the dam is Nameta (Nimmerdor x Le Mexico), a full sister of Kannan’s dam Cemeta. Kannan first had an impressive international career under the French Michel Hécart and continued in this trend in breeding. On the basis of the results of his offspring he is the best sire world-wide, exceeding Cornet Obolensky, Diamant de Semilly, Baloubet du Rouet and For Pleasure. Kannan owes the fact that he is ruling supreme to a large number of his products that is doing excellently in the international showjumping sport, such as Olympic champion and World Cup winner Nino des Buissonnets. Also at the WC in Caen in 2014 he was well represented by his offspring, Molly Malone finishing in 7th and Nino des Buissonnets in 11th place. Other internationally performing products are, for example, A Big Boy, Babbe van ’t Roosakker, Baldo DS, Bridget, Carlito C, Kismet, Padock du Plessis, Prof de la Roque, Kiwi du Gibet, Oh d’Eole, Quartz van de Nieuwmolen, Quannan-R, Quintera, Sybalia etc.

Through Voltaire this embryo has the same sire as Kannan. Voltaire has been in the top 10 of the WBFSH Sire Ranking for many years, also thanks to a large number of internationally well performing offspring. The dam of this embryo is Nameta, a mare which jumped at international 1.40m level herself. Her son Sjors, also by Voltaire and therefore a full brother of this embryo, jumped at international 1.60m level.

For more information about the embryo: www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1771231 and www.embryoauction.com.

For more information: www.embryoauction.com, info@embryoauction.com or call +31-(0)342440100 or +31-(0)653933150

——————————————————————————

TE KOOP: EMBRYO MET GENENMATERIAAL VAN KANNAN, DE #1 VAN DE WBFSH SIRE RANKING

Dit is een uniek embryo, iets specialers is dit jaar nog nergens geveild! Vader is Voltaire, moeder is Nameta (Nimmerdor x Le Mexico), de volle zus van Kannan’s moeder Cemeta. Kannan is na een indrukwekkende internationale carrière onder de Fransman Michel Hécart, al net zo succesvol in de fokkerij. Op basis van de prestaties van zijn nakomelingen is hij de beste vererver wereldwijd, vóór Cornet Obolensky, Diamant de Semilly, Baloubet du Rouet en For Pleasure. Dit resultaat van Kannan is te danken aan een groot aantal kinderen dat schittert in de internationale springsport waaronder de Olympisch Kampioen en wereldbekerwinnaar Nino des Buissonnets. Ook op het WK in Caen 2014 waren nakomelingen goed vertegenwoordigd waarbij Molly Malone als 7e eindigde en Nino des Buissonnets als 11e. Andere internationaal springende nakomelingen zijn o.a. A Big Boy, Babbe van ’t Roosakker, Baldo DS, Bridget, Carlito C, Kismet, Padock du Plessis, Prof de la Roque, Kiwi du Gibet, Oh d’Eole, Quartz van de Nieuwmolen, Quannan-R, Quintera, Sybalia etc.

Dit embryo heeft in de vorm van Voltaire dezelfde vader als Kannan. Voltaire heeft jarenlang een top-10 positie gehad in de WBFSH Sire Ranking, dankzij eveneens een groot aantal internationaal presterende nakomelingen. Moeder van het embryo is Nameta, een merrie die zelf internationaal 1,40m heeft gesprongen. Haar zoon Sjors, eveneens van Voltaire en dus een volle broer van het embryo, sprong internationaal 1,60m.

Voor meer informatie over het embryo: www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1771231 en www.embryoauction.com.

Voor meer informatie: www.embryoauction.com, info@embryoauction.com of bel +31-(0)342440100 of +31-(0)653933150

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore