Zevende plaats in GP Spangenberg voor Arc de Triomphe

SPANGENBERG – Arc de Triomphe en Frank Schuttert blijven presteren! In de driesterren Grote Prijs van het Duitse Spangenberg eindigden de op Prinsjesdag geveilde ruin op een mooi zevende plaats. Wederom een mooi succes voor de veulenveiling, ruiter en eigenaar Frank Schuttert en fokker familie Van Straaten!

Over een ruime week is het al zover: Veulenveiling Prinsjesdag 2015 op dinsdag 15 september. En dit weekend bewees oud-veilingveulen Arc de Triomphe maar weer dat het motto van Prinsjesdag klopt: de Kracht van Prestatie. Vorige week wonnen Arc de Triomphe en ruiter/eigenaar Frank Schuttert nog het viersterren 1,50m in Münster en dit weekend voegden zij een zevende plaats in de CSI3* 1,55m Grote Prijs van Spangenberg toe aan hun imposante palmares!

SPANGENBERG – Arc de Triomphe and Frank Schuttert keep on shining! After their victory in the CSI4* 1.50m last week in Münster they became 7th in the CSI3* 1.55m Grand Prix of Spangenberg this weekend. Arc de Triomphe was sold at Foal Auction Prinsjesdag 2015 and was bred by family Van Straaten.

Tuesday the 15th of September you will get the chance to buy your own future star at Foal Auction Prinsjesdag! Arc de Triomphe confirms again the motto of Prinsjesdag: the Power of Performance! Don’t hesitate to visit the auction in Ermelo and buy the foal of your dreams!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore