Arc de Triomphe wint viersterren 1,50 m Münster

MÜNSTER – De door Frank Schuttert gereden Arc de Triomphe (Triomphe de Muze x Calvados) won afgelopen weekend wederom! Op het viersterren concours in Münster greep het fokproduct van familie Van Straaten de overwinning in de 1,50 m-finale. Een mooi succes voor de in 2005 op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Arc de Triomphe.

Na als zes- en zevenjarige kampioen te zijn geworden van de VION Cup is Arc de Triomphe ook op internationaal niveau helemaal doorgebroken. Onder Frank Schuttert won Arc de Triomphe al een vijfsterren rubriek in Sankt Gallen, het 1,50 m in Maastricht en de Grote Prijs van Opglabbeek. Daar komt nu dus de zege in het 1,50 m in Münster bij. Veulenveiling Prinsjesdag, de Kracht van Prestatie!

Arc de Triomphe (Triomphe de Muze x Calvados) and Frank Schuttert won again last weekend! At the CSI4* show in Münster the ten year old gelding bred by family Van Straaten won the 1.50 m-final. A great success again for Arc de Triomphe, sold at Foal Auction Prinsjesdag 2005.

As a six and as a seven year old Arc de Triomphe became Dutch champion of his age at the VION Cup and nowadays the son of Triomphe de Muze is hugely successful at international level. Ridden by Frank Schuttert Arc de Triomphe has already won a CSI5*-class in Sankt Gallen, the 1.50 m in Maastricht and the Grand Prix of Opglabbeek. Now Arc de Triomphe can add the victory in the 1.50 m of Münster to his impressing palmares. Foal Auction Prinsjesdag, the Power of Performance!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore