Ter veiling: Embryo van Mylord Carthago uit volle zus Quod’Coeur

Deze week veilt www.embryoauction.com het eerste embryo sinds de start van de site, een Cumano uit Parabel (Animo x Ahorn) die indertijd met Marëille Schröder tweede werd in de Grote Prijs van Amsterdam. De huidige prijs op de veilingsite is 9.000 euro, maar komende zondag om 20.00 uur eindigt de veiling. Op maandag 10 augustus start embryoauction.com bovendien met een nieuwe veiling, dit keer een embryo van de tophengst My Lord Carthago uit Tsarina de la Loge, een volle zus van Roger-Yves Bost’s Quod’Coeur.

Uitstekende sportgenen zijn hier dus samengevoegd via Mylord Carthago en de volle zus van Grand Prix-springpaard Quod’Coeur de la Loge, die in de eerste helft van dit jaar al drie 1.50/1.55m rubrieken won in Madrid, Amsterdam en Rotterdam.

De betreffende zus heet Tsarina de la Loge en stamt af van Ideal de la Loge, de hengst waarmee ‘Bosty’ talrijke Grote Prijzen won en deelnam aan het EK in Windsor 2009. Tsarina is zelf 1.20m geklasseerd. Haar moeder Fana de la Loge (Tenor de la Cour) is een halfzus van het 1.60m springpaard Lolita de la Loge, de internationaal geklasseerde Canasta de la Loge en de goedgekeurde hengsten Messire de la Loge en Heureka de la Loge.

Klik hier voor meer info over de pedigree

Klik hier voor de website

 

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore