Wimphof’s Hinde ook op CH De Wolden aan de top

DE WOLDEN – De veilingtopper van Prinsjesdag in 2007 Wimphof’s Hinde bewijst de investeringen van eigenaren E.J. Rienks en C. Kramer dubbel en dwars waard te zijn. Onder Marriët Hoekstra sprong de aansprekende Berlin x Heartbreaker-merrie naar een zesde plaats in de CSI2* Grote Prijs van CH De Wolden. In de rankingproef op vrijdag werd de pas achtjarige telg uit de Balia-stam al vijfde.

“Wimphof’s Hinde is mijn absolute droompaard! De tweede dag werden we in de 1,45 m rankingproef gewoon vijfde na twee foutloze rondes. We dachten al: ‘Het kan niet beter’, maar ook in de Grote Prijs gaf Hinde werkelijk alles! Weer dubbelnul en een zesde prijs! Wat een wereldpaard! Een droomweek voor ons allemaal”, is amazone Marriët Hoekstra uitzinnig over het fokproduct van Haras de la Vie. Met haar genen, fantastische model, maar vooral excellente springkwaliteiten is Wimphof’s Hinde precies waar Prinsjesdag voor staat: De Kracht van Prestatie!

Ook de op Prinsjesdag geveilde Arc de Triomphe (Triomphe de Muze x Calvados) draaide onder Frank Schuttert zeer goed mee in De Wolden. Het fokproduct van familie Van Straaten werd achtste in de Grote Prijs.

The top-seller of Prinsjesdag 2007 Wimphof’s Hinde proves to be worth the investments of owners E.J. Rienks and C. Kramer. With rider Marriët Hoekstra the talented mare by Berlin x Heartbreaker became 6th in the CSI2* Grand Prix of De Wolden. On Friday the only 8 year old mare already became 5th in the ranking class.

“Wimphof’s Hinde is the horse of my dreams! She gave it all in the Grand Prix! What a superstar”, Marriët Hoekstra said about the amazing mare bred by Haras de la Vie. Wimphof’s Hinde has it all: the right genes, an excellent type and above all amazing jumping skills! The Power of Performance!

In addition Arc de Triomphe (Triomphe de Muze x Calvados) did a great job too with Frank Schuttert. The gelding bred by family Van Straaten ended up 8th in the Grand Prix.

Check out the video of Wimphof’s Hinde and Marriët Hoekstra:

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore