Boston STH en Denise Nekeman overtuigend Nederlands kampioen

ERMELO – Boston STH en Denise Nekeman bewezen afgelopen weekend hun klasse door Nederlands kampioen te worden bij de young riders. De negenjarige Johnson-zoon liet zijn enorme potentie weer zijn en Denise Nekeman toonde haar toptalent. Boston STH werd als veulen aangekocht door familie Nekeman op Veulenveiling Prinsjesdag 2006.

Nadat het eerste NK-onderdeel al winnend werd afgesloten door Boston STH en Denise Nekeman kwam ook de Kür op Muziek overtuigend op naam van het fokproduct van J.W. Temmink uit Vorden. Met maar liefst 76,60% – en daarmee bijna 4% voorsprong op de nummer twee – verdiende de Johnson-zoon de kampioenstitel. “Wat een super weekend! Ik ben zo mega trots op de enige echte Big Boss! Wat is het toch een kanon”, klonk Denise Nekeman uiterst enthousiast na afloop. “We hebben ons laatste jaar bij de young riders afgesloten met een knaller! Nu krijgt Boston een paar dagen lekker vakantie en dan gaan we hard oefenen voor de U25.”

Prinsjesdag feliciteert amazone Denise Nekeman, haar ouders en eigenaren van Boston STH de heer en mevrouw Nekeman en fokker J.W. Temmink met dit geweldige succes!

Boston STH and Denise Nekeman became Dutch young rider champion! With an exceptional score of 76.60% the son of Johnson won the Freestyle to Music and the gold medal at the Dutch championships for young riders in Ermelo. Boston STH was bought by family Nekeman at Foal Auction Prinsjesdag 2006.

A huge congratulations to rider Denise Nekeman, her parents and owners of Boston Mr. and Mrs. Nekeman and breeder J.W. Temmink!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore