Mooie prestaties van Wimphof’s Hinde en Alicante

ASTEN / LIER – Wimphof’s Hinde en Alicante HBC hebben weer van zich laten horen afgelopen weekend. De achtjarige Berlin-dochter Wimphof’s Hinde sprong op CSI2* Asten naar een derde plek in het 1,40 m en de KWPN-goedgekeurde hengst Alicante werd in het Belgische Lier zevende in het 1,45 m.

Marriët Hoekstra en Wimphof’s Hinde (Berlin x Heartbreaker) zetten ook internationaal hun successen voort. De pas achtjarige merrie springt keer op keer foutloos en bekroonde in Asten haar weekend met een derde plek in het 1,40 m (zie video). De telg uit de Balia-stam uit de fokkerij van Haras de la Vie was in 2007 de veilingtopper van Veulenveiling Prinsjesdag en werd aangekocht door C. Kramer van Wimphof.

Alicante HBC (Casall x Indoctro) was voorheen succesvol onder Julia Kayser, maar werd begin dit jaar verkocht aan de vooraanstaande stal van Tal Milstein. Onder de Belgische Chloé Vranken springt het fokproduct van Ronald Nowee uit Oude Niedorp succesvol op 1,45 m-niveau. In Lier was er afgelopen weekend een mooie zevende plek voor de KWPN-goedgekeurde hengst.

Wimphof’s Hinde and Alicante HBC performed excellent at last weekend’s international shows in Asten and Lier. The eight year old Berlin-daughter Wimphof’s Hinde became 3rd in the 1.40 m-class at CSI2* Asten and the KWPN-approved stallion Alicante ended up 7th in the 1.45 m in Lier, Belgium.

Marriët Hoekstra and Wimphof’s Hinde (Berlin x Heartbreaker) keep on performing successfully at international shows. The only eight years old mare jumps clear on a weekly basis and the 3rd place in Asten was the highlight of her weekend. Hinde is bred out of the famous ‘Balia’-damline and bred by Haras de la Vie. In 2007 Wimphof’s Hinde was top-seller at Foal Auction Prinsjesdag and was bought by C. Kramer of Wimphof.

Alicante HBC (Casall x Indoctro) was educated by Julia Kayser, but was sold to the prestigious stables of Tal Milstein earlier this year. The Belgian rider Chloé Vranken jumps successful at 1.45 m-level with the stallion bred by Ronald Nowee. At the show in Lier the KWPN-approved stallion jumped to a nice 7th spot.

Check out the video of Wimphof’s Hinde

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore