Vijfde plek voor briljante Bonne Chance CW

SANKT GALLEN – Voor eigen Zwitsers publiek sprong de op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet x Cambridge) naar de vijfde plek in de Grote Prijs van Sankt Gallen. Onder de Zwitserse topamazone Janika Sprunger was de pas negenjarige merrie wederom briljant.

Op minder dan 2,5 seconden afstand van de winnaar sprong de aansprekende vos Bonne Chance CW naar een mooie vijfde plek. “Bonnie blijft schitteren! Bedankt voor deze fantastische vijfde plek, kleine meid. Ik ben heel trots op je”, was Janika Sprunger enthousiast over de Baloubet du Rouet-dochter.

For her own Swiss crowd the Prinsjesdag sold Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet x Cambridge) jumped to an outstanding fifth place in the Grand Prix of Sankt Gallen. With his top Swiss rider Janika Sprunger the only nine years old mare was brilliant again.

“Bonnie keeps on shining! Thanks little girl for this super fifth place! I am proud of you”, says Janika Sprunger about the wonderful mare Bonne Chance CW.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore