Pavo-winnaar Everdale maakt belofte waar

Hij maakte de afgelopen dagen de beste indruk en ging als favoriet de laatste ronde in. Bij het overrijden door gastjurylid Anna-Sophie Fiebelkorn maakte Everdale gistermiddag zijn grote belofte helemaal waar. Een tien kreeg de grote KWPN-goedgekeurde zoon van Lord Leatherdale van Anna-Sophie Fiebelkorn. Met 382,5 punt was Everdale de grote winnaar van de competitie bij de vierjarigen.

Op 17 september worden er maar liefst 3 nakomelingen van Everdale geveild. De hengst wordt gecombineerd met bewezen moederlijnen van bekende fokkers zoals Willem van der Linde en Peter Bleeker. De moeder van Imperial Baian is niemand minder dan de volle zus van Parcival van Adelinde Cornelissen.

17 Imperial de Baian Everdale D’avance de Baian Jazz
18 Impresario Texel Everdale Ellegantrasse Texel Jazz
19 Isis B Everdale Zenobia B Krack C

17. imperial de baian (everdale x jazz)

18. Impresario Texel (Everdale x Jazz)

19. isis b (everdale x krack c)

 

 

 

 

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore