Nationale Veulenveiling Prinsjesdag, uw mening telt

Ruim een maand geleden heeft de Veulenveiling Prinsjesdag plaatsgevonden. Het bestuur en de organisatie kijkt terug op een mooie dag en een geslaagde veiling. Op dit moment worden er nog veel veulens afgeleverd en bevinden we ons in de afrondende fase. Uiteraard kijken we alweer vooruit naar de editie in 2015.

Graag zouden we uw mening (koper, verkoper, toeschouwer etc.) willen ontvangen over de veiling 2015. De punten die u als positief ervaren heeft maar uiteraard ook de punten waarvan u denkt dat deze misschien verbeterd kunnen worden. Behalve dat we dit interessant vinden voor de ontwikkeling van de veiling zouden we graag een aantal meningen op onze website en Facebook pagina willen delen. Indien u niet met naam en toenaam genoemd wil worden kunt u dit uiteraard aangeven en wordt uw mening uitsluitend intern meegenomen.

Uw kunt uw verhaal mailen naar info@veulenveilingprinsjesdag.nl

 

 

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore