Nieuwe stap voor Chris van Dam / EQ International

Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest binnen EQ International is het tijd voor een nieuwe stap in de carrière van Chris van Dam.
Met ingang van 15 december is Chris van Dam niet meer werkzaam bij hippisch organisatiebureau EQ International dat o.a. bekend is van evenementen als Outdoor Gelderland, Jumping de Achterhoek, CSI Salland, ICNN Drachten en verschillende veilingen waaronder Veulenveiling Prinsjesdag en Grand Prix Sale. Het bureau wordt voortgezet door Nataly van Eykel en Mariska Gerrits die al sinds 2008 mede-aandeelhouders zijn van EQ International. Zij kennen de ins en outs van het organiseren van hippische evenementen en zullen de taken van Chris onderling verdelen. Bovendien zullen zij voor bepaalde zaken op bijvoorbeeld facilitair gebied gebruik maken van derden. Daarnaast zal Chris op projectbasis bij enkele specifieke projecten van EQ International betrokken blijven, waaronder bijvoorbeeld Veulenveiling Prinsjesdag. Voor vragen kunt u EQ International bereiken via nataly@eqi.nl of mariska@eqi.nl of 0342 440100.
Het team van EQ International hoopt u komend jaar op haar evenementen te verwelkomen en wenst u alvast prettige kerstdagen en een gezond 2016!

Met vriendelijke groet,
Mariska Gerrits & Nataly van Eykel

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore