Casall-zoon Cascador EB naar Den Bosch

ERMELO – De successen van de Prinsjesdag-hengsten op de KWPN Hengstenkeuring in Ermelo blijven maar komen! De zeer opvallende Cascador EB (Casall x Lavaletto) van Jan Vink van Stoeterij Black Horse verdiende overtuigend een ticket voor de tweede bezichtiging in Den Bosch.

De door LVP-Stables uit Drongen gefokte Cascador EB sprong van begin tot eind met extra reflexen, techniek en inzet. Ook zijn charmante exterieur kon de jury overtuigen. Cascador EB komt daarbij uit een fantastische moederlijn: moeder Princess IV gaf al het 1,50 m-springpaard Fascination, grootmoeder Hagitta gaf al de bij het Holsteiner Verband goedgekeurde Grand Prix-springhengsten Casario I en II en overgrootmoeder Ragina is tevens de moeder van de beroemde hengsten Concerto I en II.

Veulenveiling Prinsjesdag feliciteert fokker LVP-Stables en eigenaar Jan Vink!

The successes of the Prinsjesdag-sold stallions at the KWPN Stallion Show in Ermelo just keep on coming! The outstanding Cascador EB (Casall x Lavaletto), owned by Jan Vink of Black Horses, was invited for the second round in Den Bosch.

Cascador EB was bred by the LVP-Stables and stood out due to extra reflexes, technique and dedication. His charming conformation also convinced the jury. Cascador EB is bred out of a fantastic damline: dam Princess IV produced already the 1.50 m jumper Fascination, granddam Hagitta brought the Holstein-approved stallion Casario I and II, who both jumped Grand Prix, and great-granddam Ragina is also the dam to famous stallions Concerto I and II.

Foal Auction Prinsjesdag congratulates breeder LVP-Stables and owner Jan Vink!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore