HET HELE JAAR DOOR TOPMATERIAAL BESCHIKBAAR

Online veilingplatform ‘Prinsjesdag Online’

Met de lancering van Prinsjesdag Online kunt u – naast de traditionele veilingdagen – het hele jaar rond topmateriaal veilen en aankopen.

De introductie van dit online biedplatform is een vervolg op de eerder op de markt gebrachte Embryoauction.com. Een vernieuwend onderdeel van Prinsjesdag Online is een realtime veiling waar – in samenwerking met WeAuction – de veilingstukken geveild zullen worden met live commentaar en extra achtergrondinformatie.

Ook werkt Prinsjesdag Online met een jong, nieuw team van Young Ambassadors: Wouter Bon zal optreden als contactpersoon voor zowel fokkers als kopers en is aanspreekpunt van Prinsjesdag Online, Peter van der Waaij neemt een belangrijk deel van de promotie en foktechnische informatie van de veilingstukken voor zijn rekening en Fred van Straaten jr is verantwoordelijk voor de video’s en contactpersoon voor (potentiële) kopers.

Download hier de veilingvoorwaarden Prinsjesdag Online 2020

PRINSJESDAG ONLINE 16 MAART 2020 TWEEDE EDITIE

Op maandag 16 maart 2020 organiseert Prinsjesdag Online de tweede online-only veiling. Voor meer informatie kunt u het Prinsjesdag Online-team contacten.
Wouter Bon +31 6 48410943
kantoor +31 35 2053035 ook via Whatsapp

Voor de eerste online veiling lag de focus van Prinsjesdag Online op springgefokte embryo’s. In de nabije toekomst zullen ook dressuurgefokte embryo’s, ICSI-embryo’s en wellicht fokmerries deel uit gaan maken van de online veilingcollecties van Veulenveiling Prinsjesdag.

Veiling maandag 16 maart vanaf 21.00 uur

Wilt u meebieden, registreer u dan via de button!