Exclusieve springveulens én springpaarden in Veulenveiling Prinsjesdag op CSI Ommen

Na twee jaar afwezigheid vanwege de coronapandemie komt Veulenveiling Prinsjesdag dit jaar weer terug met een veiling tijdens CSI Ommen op zaterdag 9 juli. Negen excellente springveulens én een aantal door Schuttert Sporthorses geselecteerde springpaarden komen onder de hamer op de Driehoekhoeve in Ommen. De veilingcollectie komt 20 juni online en bieden kan op zaterdag 9 juli zowel live als online.

“Veulenveiling Prinsjesdag en CSI Ommen passen goed bij elkaar en dat is in de voorgaande edities ook gebleken”

vertelt concoursorganisator Hendrik-Jan Schuttert. “CSI Ommen staat voor topsport, maar ook veel van onze klanten zijn jaarlijks aanwezig op het concours. Prinsjesdag zorgt voor een kleine groep zeer exclusieve veulens en wij denken dat een aantal kwaliteitsvolle springpaarden hier ook goed bij past. We gaan voor kwaliteit boven kwantiteit; we willen zo’n drie à vier zeer getalenteerde rijpaarden toevoegen aan de veiling”, blikt Schuttert vooruit.

Op vrijdag 8 juli komen de veulens aan op CSI Ommen en zullen zowel op vrijdag als op zaterdag gepresenteerd worden aan het publiek. “Zo hebben alle aanwezigen ruim de tijd om de veulens te bekijken en ze ook eens op stal te gaan bezichtigen. Voor de rijpaarden geldt dat zij gedurende CSI Ommen geprobeerd kunnen worden door klanten en ook voorafgaand aan CSI Ommen kunnen geïnteresseerden reeds een afspraak maken om deze springpaarden te testen.”

Meer informatie?

Voor meer informatie omtrent Veulenveiling Prinsjesdag op CSI Ommen kunt u contact opnemen met Annemijn Gaalman (+31(0) 640 396 344 of annemijn@prinsjesdag.eu)

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore