Afscheid Linda Mailly

Niet minder dan 10 veilingen lang was Linda Mailly werkzaam voor en achter de schermen voor ons jaarlijkse evenement én de laatste jaren het aanspreekpunt voor kopers en verkopers. Tijdens haar eerste veiling in 2012 (hoogzwanger van Lara, die slechts een paar weken later geboren zou worden) werkte zij als medewerker van EQ International. Linda: “Op dat moment was ik eigenlijk al met zwangerschapsverlof maar EQ vroeg me de financiën voor de veilingavond op me te nemen. Vanaf 2018 werd de veiling vanuit de stichting georganiseerd en werd mijn rol groter.” De werkzaamheden zijn verdeeld over het jaar met meerdere veilingen, maar voor Linda waren de veilingavonden tijdens de hybride veilingen in september het hoogtepunt: “Wanneer de veiling op rolletjes loopt, koper en verkoper tevreden zijn, is dat de beloning voor het werk.”

Gevraagd naar de reden om te stoppen na zoveel fijne jaren geeft Linda aan meer tijd te willen vrijmaken voor haar gezin: “De zomer is de drukste periode met de veiling in het vooruitzicht en ik merkte dat het soms lastig was voor mij om te combineren met mijn gezin. De veiling heeft iemand nodig die altijd voor het beste gaat, in service en organisatie, daar heb ik ook altijd mijn best voor gedaan en dat moet zo blijven.”
Namens iedereen die verbonden is aan de veiling willen we Linda ontzettend bedanken voor haar tomeloze inzet en goede werk de afgelopen jaren. We zullen je missen!
Annemijn Gaalman is bij de kopers en verkopers al bekend en zal hiervoor ook het aanspreekpunt blijven. Zij staat graag voor u klaar en is bereikbaar op 035-2053035 of via info@prinsjesdag.eu.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore