Nieuwe samenwerking tussen MVM Horses en Veulenveiling Prinsjesdag

Op zaterdag 1 mei vond de foto- en videodag plaats voor de (online) veiling van 18 mei 2021. Deze opnames vonden plaats op de prachtige locatie van MvM Horses in De Steeg. MvM Horses wordt gerund door Matthijs en Sandra van Middelkoop. Op hun prachtige stal maken zij paarden keuringsklaar en zadelmak. Daarnaast staan er enkele tophengsten ter dekking zoals Qupido H (de nieuwe ster van Niels Bruynseels) en Ultimo van ter Moude (BWP ambassadeur en 1.60 paarden leverancier).

Matthijs leerde de fijne kneepjes van het vak bij Aris van Manen, zijn vrouw Sandra stamt uit het bekende “Jurius-geslacht” van Stal Nieuwmoed in Vorden. Dat het echtpaar de ambitie had om een eigen stal te beginnen is dan ook niet vreemd. Inmiddels is die droom werkelijkheid geworden en bestieren zij naast Stal de Havikerwaard hun eigen bedrijf. Matthijs: “Dankzij de heer Van de Kamp is het ons gegund op deze plek te werken. Daar zijn we ontzettend blij mee, we beschikken over alle faciliteiten die een professionele stal nodig heeft. Daarnaast draait het niet alleen om de buitenkant, hard werken en een goed oog voor paarden is in dit vak net zo belangrijk.”

Speciaal voor Veulenveiling Prinsjesdag biedt Van Middelkoop een mooie service aan: “Aangezien de foto- en videodagen dit jaar op ons terrein plaatsvinden, kunnen de fokkers met een geselecteerd veulen bij ons terecht om het veulen klaar te maken. Denk daarbij aan het opscheren, wassen en invlechten.” Een geweldige service, waar we  als veulenveiling erg blij mee zijn!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Matthijs van Middelkoop op 06-17404941

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore