Online investeren in de toekomst

Op dinsdag 16 juni zal de eerste online veiling van Veulenveiling Prinsjesdag 2020 plaatsvinden. Vanaf vrijdag 12 juni kan er online worden geboden op de tien spring- en zeven dressuurveulens die samen de veilingcollectie vormen. Alle benodigde informatie over de veulens is nu online te vinden op onze website, waar potentiële kopers zich vanaf heden kunnen registeren om straks een bod uit te kunnen brengen.

Via het veilingsysteem van WeAuction kan er vanaf vrijdag 12 juni worden geboden op de veulens. Dinsdag 16 juni om 19.30 uur gaan we live, waar Peter van der Waaij namens Veulenveiling Prinsjesdag de laatste biedingen live in ontvangst zal nemen als veilingmeester en de laatste hamerslag zal laten vallen. Om 21.00 uur begint de live online veiling van de dressuurveulens. De veulens zijn uitgebreid op beeld vastgelegd door middel van foto’s en video’s. Daarnaast, omdat het een online veiling betreft, zijn er ook beelden gemaakt van de klinische keuring en uiteraard zijn de keuringsrapporten op de website te bekijken. Geïnteresseerden kunnen zich tot 16 juni registreren op de website om zo toegang te krijgen tot het biedsysteem.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore