Verschillende biedmogelijkheden

Tijdens onze veilingen op 17 en 18 september op het Hippisch Centrum in Ermelo zijn er verschillende manieren om een bod uit te brengen. Zo kunt u uiteraard zelf aanwezig zijn om de veulens tijdens de presentatie, in de stal en vervolgens in de veiling te beoordelen. Daarnaast biedt het online bieden een uitkomst voor iedereen die niet aanwezig kan zijn.

Het proces van online bieden begint met het aanmaken van een account via deze link, iets wat handig is om ruimschoots voorafgaand aan de veiling te doen. Het kan namelijk even tijd kosten totdat het account is geverifieerd door Veulenveiling Prinsjesdag, en pas daarna kan er ingelogd worden. Vanaf twee uur voorafgaand aan de veiling is inloggen op de speciale biedpagina mogelijk, en na het ontgrendelen van de biedknop kan er in de exacte tijd van de veiling van overal ter wereld live worden meegeboden. Wanneer een bieder via het online biedingssysteem het hoogste bod heeft gegeven, wordt dat schriftelijk bevestigd en neemt de organisatie na afloop van de veiling verder contact op.

Ook kunt u zich laten vertegenwoordigen door een commissionair, voor wie we vanaf dit jaar een speciale regeling hebben getroffen, en uiteraard bestaat de mogelijkheid om telefonisch een bod uit te brengen op één of meerdere veulens.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore