WeAuction biedt uitkomst

Voor zowel de veiling tijdens CSI Ommen op zaterdag 3 augustus, als de reguliere veilingen in Ermelo op 17 en 18 september bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het online biedingssysteem van WeAuction. Het proces van online bieden begint met het aanmaken van een account via deze link, iets wat handig is om ruimschoots voorafgaand aan de veiling te doen. Het kan namelijk even tijd kosten totdat het account is geverifieerd door Veulenveiling Prinsjesdag, en pas daarna kan er ingelogd worden.

Vanaf twee uur voorafgaand aan de veiling is inloggen op de speciale biedpagina mogelijk, en na het ontgrendelen van de biedknop kan er in de exacte tijd van de veiling van overal ter wereld live worden meegeboden. Wanneer een bieder via het online biedingssysteem het hoogste bod heeft gegeven, wordt dat schriftelijk bevestigd en neemt de organisatie na afloop van de veiling verder contact op.

Inloggen online bieden

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore