Prinsjesdag dressuurpaarden scoren

De in 2013 als embryo geveilde Jameson RS2 (Blue Hors Zack x Negro) blijft winnen. De zwarte hengst won dit jaar al de Pavo Cup finale,  het KWPN Verrichtingsonderzoek en de eerste ronde van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur. In Ermelo wisten hij en amazone Marieke van der Putten wederom te overtuigen. Met maar liefst 94 punten schreven zij ook deze ronde van de hengstencompetitie op hun naam.

Ook de bij Prinsjesdag geveilde dressuurmerries reden zich deze maand in de kijker.

Zwetcher en Primeval Brittsion kwamen beiden aan start bij de young riders in Aachen.

Zwetcher (Sir Sinclair x  Jetset-D) won de rubriek met 74,069% onder amazone Kristin Biermann.  Zoe Kuintjes eindigde met Primeval Brittsion (Sir Donnerhal x Krack C) op een vierde plaats met 69,951%. Zwetcher werd in 2004 verkocht op de Veulenveiling Prinsjesdag en werd eerder uitgebracht door Sheela van Bregt.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore