Succes tijdens Oldenburger hengstenkeuring voor bekende Veulenveiling Prinsjesdag.

Veulenveiling Prinsjesdag kan na afgelopen weekend weer een goedgekeurde hengst op de lijst bijschrijven. Trouwe inzender Animal Embryo Center uit Maria-Hoop bracht in 2016 Vuvuzala Z (Vagabond de la Pomme x Cambridge) in bij Veulenveiling Prinsjesdag en is nu de trotse eigenaar van een goedgekeurde hengst.

De Vagabond-zoon komt uit springpaardenleverancier Ocay. Vuvuzela Z combineert de geprezen moederlijn van vader Vagabond de la Pomme met de welbekende Holsteiner stam 18a2. Vuvuzela’s moeder Ocay is een dochter van de stempelhengst Cambridge en bracht al drie internationale springpaarden. Vuvuzela’s grootmoeder Icara II gaf ook meerdere succesvolle Grand Prix-springpaarden waaronder Restless en Catija ET Z en stond aan de basis van vele andere succesvolle springpaarden.

We feliciteren Animal Embryo Center, familie Vullers met dit mooie succes!!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore