Wildcards toegevoegd aan selectie

De indrukwekkende collecties spring- en dressuurveulens van Veulenveiling Prinsjesdag is nog een beetje imposanter geworden met de toevoeging van drie wildcards. Twee dressuur- en een springveulen zijn toegevoegd aan de selectie.

Twee merrieveulens

In de categorie dressuur werden twee merrieveulens toegevoegd; Nuance van Hof Olympia (v.Blue Horse Zack) en Norina-Milou D (v.Vivaldi). Dressuurselecteur Bert Poppelaars is erg content met de toevoeging van beide dressuurveulens. “We wilden graag nog twee interessante merrieveulens toevoegen aan de selectie, en dat is met deze twee zeer goed gelukt. De moeder van het Vivaldi-veulen heeft al twee kampioenen gegeven en werd zelf kampioen van Brabant. Het veulen van Blue Hors Zack komt uit de stam van Hof Olympia, en daar komt heel veel sport uit voort. Beide vaderpaarden geven nakomelingen die steeds vaker bovenaan de rubrieken staan dus die pasten ook zeer goed in het plaatje.”

Ook voor de liefhebbers van interessante springpaarden werd een extra pareltje geselecteerd. Unterwelt van het Gerendal Z is een zoon van Untouchable uit een kleindochter van één van ’s werelds beroemdste fokmerries: Usha van ’t Roosakker. Alle informatie, foto’s en video’s zijn terug te vinden op onze website.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore