Partner in beeld: Havens Paardenvoeders

In de loop der jaren heeft Veulenveiling Prinsjesdag niet alleen een groot netwerk van kopers en inzenders opgebouwd, ook is de veiling met een select gezelschap van zakelijke partners een succesvol verbond aangegaan. Een van deze partners is Havens Paardenvoeders. Dit vanuit Nederlands opererende bedrijf verkoopt hun paardenvoeders over de hele wereld.

Het Havens-assortiment bestaat uit zowel brokken als muesli’s en diverse mixen. Van fokmerries en recreatiepaarden tot Grand Prix paarden, Havens stelt voer samen voor elk type paard. Hierbij streven ze naar de hoogst haalbare kwaliteit. Dit maakt dat topruiters het bedrijf weten te vinden. Havens is sponsor van ruiters als Jeroen Dubbeldam en Adelinde Cornelissen. Daarnaast zijn zij al sinds 2004 voerleverancier voor het prestigieuze internationale topconcours CHIO Aken (DE).

Bart Minten is salesmanager en werkt al ruim 25 jaar voor Havens Paardenvoeders: “Producten voor (top)sportprestaties spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf, maar alles begint bij de basis; de fokkerij. We hebben speciale brok voor dragende en zogende merries en voer voor veulens en jonge paarden tot 18 maanden. Hiermee voorzien we hen van alle benodigde voedingsstoffen voor een zo goed mogelijke start.”

Vaste waarde in paardenland
Havens is opgericht in 1845 in Nederland en opereert wereldwijd in 55 landen. Bijzonder is dat al deze landen worden bediend vanuit één productielocatie “Al het voer dat over hele wereld wordt verkocht, wordt in Nederland geproduceerd. Zo kunnen we de kwaliteit van ons voer garanderen. Doordat de fabriek aan de rivier de Maas staat gebeurt het aanleveren van grondstoffen heel efficiënt.”

Bart houdt voor zijn functie contact met Internationale klanten, en stallen en ruiters waarmee een samenwerking is aangegaan. De keuze om partner bij Veulenveiling Prinsjesdag te worden was voor hem gemakkelijk. “Wij opereren wereldwijd met ons bedrijf en het internationale karakter van de veiling sluit daar goed op aan. Veel van onze klanten spreek ik op de veiling.”

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore