Veulenveiling Prinsjesdag op 11 en 12 september in 2018

In 2018 vindt de 26ste editie van Veulenveiling Prinsjesdag plaats op de tweede dinsdag en woensdag van september. Hiermee wijkt de veiling af van de traditie om op Prinsjesdag (de derde dinsdag in september) te veilen, dit vanwege de Wereldruiterspelen in Tryon die starten op 19 september. De organisatie van de Veulenveiling Prinsjesdag ligt in 2018 niet meer in handen van hippisch projectbureau EQ International. Na een samenwerking van 15 jaar gaan de wegen van Stichting Veulenveiling Prinsjesdag en EQ International uiteen.

Goede samenwerking van 15 jaar

Stichting Veulenveiling Prinsjesdag heeft sinds 2003 heel prettig en succesvol samengewerkt met EQ International. Het bestuur bedankt EQ International dan ook voor hun inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van de veiling. Samen hebben ze de veiling gebracht tot waar deze nu staat in de markt; een tweedaags evenement waar de beste spring- en dressuurveulens van Europa geveild worden. Maar ook een initiatief als Embryoauction.com is in samenwerking met EQ ontwikkeld en gerealiseerd.

Op dit moment is de Stichting Veulenveiling Prinsjesdag bezig om de organisatie voor 2018 in te richten. Voorzitter Arjan van der Waaij: “De Veulenveiling Prinsjesdag zal in 2018 op dezelfde manier verder gaan en een veiling neerzetten zoals fokkers, kopers en relaties van ons gewend zijn.

Met dezelfde ambitie en professionaliteit werken we verder aan het waarmaken van ons motto ‘de Kracht van Prestatie’.

Noot voor de redactie Voor meer informatie:
Nataly van Eykel, EQ International, nataly@eqi.nl, M 06 – 50 28 06 17.
Arjan van der Waaij, Stichting Veulenveiling Prinsjesdag, arjan@waaijmakelaars.nl, 06 – 53 40 65 71
www.prinsjedag.eu

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore