Piet Meinen veilt openingsveilstuk op Prinsjesdag

Piet Meinen veilt openingsveilstuk op Prinsjesdag

Ook tijdens de 25e editie van Veulenveiling Prinsjesdag wordt er volop aan de goede doelen gedacht. En vanwege het zilveren jubileum zal Piet Meinen, als veilingmeester van het eerste uur, nog eenmaal in zijn oude rol in actie komen door het openingsveilstuk te veilen. Met Stichting Parapaard en de DVB Foundation als goede doelen.

Op beide avonden wordt een item geveild van Juweliershuis Aalbers uit Velp. Op de eerste veilingdag, dinsdag 19 september, gaat de opbrengst naar Stichting Parapaard. Dit openingsveilstuk zal door de eerste veilingmeester van Veulenveiling Prinsjesdag Piet Meinen geveild worden. Aansluitend zal de kwaliteitsvolle collectie springveulens onder de hamer komen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Speciale editie
Een dag later is het de beurt aan de uitstekende collectie dressuurveulens, en voorafgaand wordt het openingsveilstuk ten behoeve van de DVB Foundation aan de man gebracht. Op beide dagen is een ieder van harte uitgenodigd om vanaf 14.00 uur aanwezig te zijn. Dan staat om 14.30 uur de presentatie van de veulens op het programma, en rond de klok van 16.00 uur is de speciale borrel in het kader van de jubileumeditie van Veulenveiling Prinsjesdag. De veiling is verheugd met een grote trouwe groep fokkers, kopers en andere betrokkenen die de veiling een warm hart toedragen. De jubileum-borrels vormen op beide dagen een mooi moment om kort stil te staan bij de ontwikkeling van de veiling die mede dankzij deze mensen tot stand is gekomen, en natuurlijk een vooruitblik naar de veilingen waarin twee excellente collecties vanaf 17.00 uur onder de hamer komen. De entree is beide dagen vrij.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore