Quiwi Capitol goedgekeurd bij Holsteiner Verband

De in 2014 voor Veulenveiling Prinsjesdag geselecteerde Quiwi Capitol verkreeg afgelopen week zijn dekbrevet bij het Holsteiner Verband. De schimmel imponeerde met zijn vermogen en reflexen en komt daarbij uit de fokkerij van Harm Thormählen.

Quiwi Capitol is een zoon van de Holsteiner hengst Quiwi Dream, een zoon van Quidam de Revel die met Hans-Dieter Dreher op Grand Prix-niveau springt. Daarnaast is Quiwi Capitol gefokt uit de Cero I-dochter Z-Capitola, die dit jaar de veilingtopper van Prinsjesdag For Capitol bracht. Grootmoeder U-Capitola is vervolgens de volle zus van de legendarische vererver Capitol I.

Quiwi Capitol zal ter dekking komen bij het welbekende hengstenstation van Maas J. Hell in Klein Offenseth.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore