Drie Prinsjesdag-hengsten ronde verder op Oldenburger Hengstenkeuring

Niet minder dan drie via Veulenveiling Prinsjesdag verkochte hengsten werden uitgenodigd voor de volgende ronde van de Oldenburger Hengstenkeuring in Vechta. De dressuurhengst Just Romance en de springhengsten Jordan Air F and Chabalou I.K. komen allen terug voor de tweede ronde van de Oldenburger Hengstenkeuring in Vechta in November.

Chabalou I.K. (Chaman x Contender), gefokt door Ingo Klassen, was de enige zoon van Ludger Beerbaums tophengst Chaman die een ronde verder mocht, terwijl Jordan Air F (Air Jordan x Contendro I), gefokt door A. Florijn, de enige Air Jordan-zoon was die de eerste ronde van het Oldenburger Verband doorstond.

Just Romance (For Romance I x Jazz) is een zoon van de beroemde merrie Rita Morka, de moeder van het Grand Prix dressuurpaard Wamorkus en de goedgekeurde hengsten Camorkus en Citango. Just Romance werd als embryo geveild op Veulenveiling Prinsjesdag en is nu uitgenodigd voor de tweede ronde van de Oldenburger Hengstenkeuring.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore