Alicante domineert Sires of the World in Lanaken

Op overtuigende wijze won Alicante in Lanaken de prestigieuze Sires of the World-titel. Met de Belgische topruiter Jérôme Guéry won de door Stoeterij ’t Maalwater gefokte Casall-zoon al de inloopproef van de FEI Sires of the World, maar ook de uiteindelijke finale werd gedomineerd door Alicante. In 2005 werd de KWPN-goedgekeurde hengst geveild op Veulenveiling Prinsjesdag.

Alicante steeg dit jaar naar een hoger plan met Jérôme Guéry. Na een fantastische opmars tot op vijfsterren Grand Prix-niveau en een debuut in de Nations Cup van Aken is Alicante inmiddels een gevestigde naam op het hoogste niveau. Met het winnen van de Sires of the World heeft het fokproduct van Ronald Nowee zijn naam vereeuwigd in Lanaken. Veulenveiling Prinsjesdag: de Kracht van Prestatie!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore