Prinsjesdag doneert opbrengst openingstukken opnieuw aan DVB Foundation

PERSBERICHT – Maandag 12 september 2016

De Nationale Veulenveiling Prinsjesdag en DVB Foundation zijn al sinds 2013 met elkaar verbonden. De veiling wordt steevast geopend met een veilingstuk en daarvan komt de opbrengst ten goede aan ruiters en amazones met een handicap. Dat zal ook morgen en overmorgen het geval zijn.

Het publiek bij de springveulens kan dinsdag 13 september bieden op een dekking van de olympische springhengst Verdi (Quidam de Revel x Landgraf I), die al jarenlang sterkhouder van het Nederlands team is. Op woensdag 14 september, de dag van de dressuurveulens, wordt er een schitterend bronzen paardenbeeld, vervaardigd door kunstenares Brigitte Boss, geveild. Op beide dagen staat de aanvang van de veiling gepland op 17.45 uur.

Over afgelopen drie edities kon al 15.400 euro overgemaakt kon worden aan de DVB Foundation. Het doel van DVB Foundation is het ondersteunen van therapeutisch paardrijden voor gehandicapten.

www.prinsjesdag.eu

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore