Hamilton geselecteerd voor Excellent Dressage Sales World Championship Edition

De vierjarige Hamilton (Apache x Contango) is opgenomen in de collectie van de Excellent Dressage Sales die tijdens het Wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden in Ermelo plaats zullen vinden. Alleen op-en-top dressuurtalenten werden geselecteerd voor deze prestigieuze veiling en de in 2012 op Veulenveiling Prinsjesdag-geveilde Hamilton is daar één van.

Hamilton is een zoon van de Grand Prix-dressuurhengst Apache en voert topverervers Contango, Jazz, Ulft en Amor in haar pedigree. Via moeder Vowendy gaat ze uiteindelijk terug op de beroemde merrie Wendy, die aan de basis staat van tal van internationale dressuurpaarden en goedgekeurde hengsten.

Bekijk hieronder de veilingvideo van Hamilton:

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore