Jong talent Mr. Europe imponeert onder Marc Houtzager op CSI Eindhoven

De zevenjarige hengst Mr. Europe (Mr. Blue x Cassini I) toonde zich onder Olympisch springruiter Marc Houtzager een groot talent op het prachtige concours CSI Eindhoven. In de finale van de Youngster Tour afgelopen zaterdag bewees Mr. Europe zijn klasse door derde te worden. Mr. Europe werd als veulen geveild op Veulenveiling Prinsjesdag.

Niet alleen Mr. Europe sprong mee op CSI Eindhoven; maar liefst vier (!) Prinsjesdag-producten kwamen aan de start bij de Karpendonkse Plas. De Zwitserse amazone Janika Sprunger nam haar topper Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet x Cambridge) mee naar Eindhoven om weer in het ritme te komen voor het buitenseizoen, Marriët Hoekstra had de negenjarige Wimphof’s Hinde (Berlin x Heartbreaker) gezadeld voor het driesterren concours en Joep van der Kampen bracht VDL Groep Elexia (Calvaro Z x Alexis Z) uit in de Youngster Tour.

Onder Marc Houtzager toonde Mr. Europe zich gedurende de hele week een Grand Prix springpaard in de dop. Iedere dag sprong het fokproduct van Stoeterij Renken foutloos en in de finale zette Mr. Europe zijn beste beentje voor en bemachtigde de Mr. Blue-zoon de derde plaats.

Veulenveiling Prinsjesdag feliciteert alle fokkers, eigenaren en ruiters van deze vier fantastische paarden met hun successen!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore