Edinburgh en Wimphof’s Hinde imponeren in Asten

ASTEN – De KWPN-goedgekeurde Edinburgh en de uiterst getalenteerde Wimphof’s Hinde hebben op het tweesterren concours CSI Asten afgelopen weekend wederom hun klasse bewezen. Beide paarden werden als veulen geveild op Veulenveiling Prinsjesdag en waren in Asten goed voor tal van topklasseringen.

Het zesjarige toptalent Edinburgh (Vleut x Darco), gefokt door E. Meijer en G. Lindeboom uit Dalfsen, sprong onder Kristian Houwen naar een fantastische overwinning in de Youngster Tour van Asten. Eerder pakte de tophengst in de dop van Jos Houwen en Jos Althuyzen al de derde plaats in de Youngster Tour op Manege Heijligers.

Onder Marriët Hoekstra sprong de door Haras de la Vie gefokte Wimphof’s Hinde (Berlin x Heartbreaker) naar een vierde, zevende en achtste plaats op CSI Asten. Het achtjarige toptalent van C. Kramer bekroonde het weekend in Asten met wederom een topklassering in de Grote Prijs: een zevende plaats. In het 1,40 m op vrijdag pakte de Berlin-dochter de vierde plaats, terwijl de eerste rankingproef van het concours werd afgesloten met een achtste plek.

De Prinsjesdag-producten bewijzen maar weer het motto van Veulenveiling Prinsjesdag: de Kracht van Prestatie!

The KWPN approved stallion Edinburgh and the extremely talented Wimphof’s Hinde performed excellent again at CSI2* Asten. Both horses were auctioned as a foal at Foal Auction Prinsjesdag and achieved numerous placings at the wonderful show in Asten.

The six-year old talent Edinburgh (Vleut x Darco), bred by E. Meijer and G. Lindeboom from Dalfsen, jumped with Kristian Houwen to a fantastic victory in the Youngster Tour of Asten. Earlier, the stallion owned by Jos Houwen and Jos Althuyzen took the third spot in the Youngster Tour at Manege Heijligers.

Ridden by Marriët Hoekstra Wimphof’s Hinde (Berlin x Heartbreaker), bred by Haras de la Vie, jumped to a fourth, seventh and eighth place at CSI Asten. The eight-year old talent, owned by C. Kramer, ended up seventh in the Grand Prix of Asten en took fourth place in the 1.40 m-class on Friday. In the first ranking class of the CSI2*-show Wimphof’s Hinde became eighth.

Foal Auction Prinsjesdag again lives up to its slogan: the Power of Performance!

Video of Wimphof’s Hinde at CSI Asten:

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore