Bronzen teammedaille voor Bonne Chance CW

AKEN – De pas negenjarige Bonne Chance CW heeft haar kampioenschapsdebuut op het EK in Aken direct historisch gemaakt met een bronzen medaille. De op Prinsjesdag geveilde merrie sprong onder Janika Sprunger samen met het Zwitserse team na een geweldige bronzen medaille en kwalificatie voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

“Mijn grote ster is Bonnie! Jij bent mijn kleine held”, riep Janika Sprunger enthousiast nadat de negenjarige Baloubet du Rouet dochter met een prachtige foutloze ronde een belangrijke bijdrage had aan de bronzen medaille. Bonne Chance CW bevestigt waar Veulenveiling Prinsjesdag al jaren voor staat: de Kracht van Prestatie!

AACHEN – The only nine year old Bonne Chance CW made her debut at a major championship a historic one with a bronze medal at the European championships in Aachen! The Prinsjesdag sold mare jumped with Janika Sprunger and the Swiss team to a phenomenal third place in the Nations Cup and a qualification for the Olympic Games in Rio de Janeiro.

“My personal star is Bonnie! You are my little hero”, Janika Sprunger said enthusiastic after the daughter of Baloubet du Rouet contributed with a fantastic clear round to the bronze medal. Bonne Chance CW confirms the motto of Foal Auction Prinsjesdag: the Power of Performance!

Bonne Chance CW

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore