Arc de Triomphe tweede in driesterren Grote Prijs Varberg

VARBERG – De Triomphe de Muze-zoon Arc de Triomphe heeft afgelopen weekend zijn mooiste resultaat tot nu toe behaald: een prachtige tweede plek in de driesterren Grote Prijs van Varberg. De door Frank Schuttert gereden ruin werd in 2005 geveild op Veulenveiling Prinsjesdag.

Onder Frank Schuttert was Arc de Triomphe slechts 0,09 seconden dan winnaar Peder Fredricson en H&M All In. De door familie Van Straaten gefokte Arc de Triomphe – zoon van internationale topmerrie Una Bella S – is al jarenlang een ware eyecatcher. Als zes- en als zevenjarige won Arc de Triomphe onder Frank Schuttert de VION Cup en deze tweede plek in de driesterren Grote Prijs bewijst maar weer het potentieel van deze vermogende ruin!

VARGBERG – Prinsjesdag-sold Arc de Triomphe jumped to an impressive second place in the three star Grand Prix of Varberg. With Frank Schuttert the son of Triomphe de Muze was only 0.09 seconds slower than winner Peder Fredricson. A wonderful performance for the gelding bred by family Van Straaten!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore