Fenomenale Bonne Chance CW wint CSIO5* Longines Grand Prix van Falsterbo

FALSTERBO – De rijzende ster Bonne Chance CW heeft zichzelf in Falsterbo definitief op de kaart gezet: onder Janika Sprunger won de pas negenjarige merrie de prestigieuze vijfsterren Longines Grand Prix! De spectaculaire dochter van Baloubet du Rouet sprong al ijzersterk in de Furusiyya FEI Nations Cup afgelopen vrijdag en bleek vandaag in de Grote Prijs weer in vorm. Bonne Chance CW werd als veulen geveild op Veulenveiling Prinsjesdag.

Voor de door H.J.F. van Loon gefokte Bonne Chance CW is het al de derde overwinning in een Grote Prijs. Begin dit jaar in de Sunshine Tour maakte de Baloubet du Rouet-dochter uit de stam van Audi’s Jikke haar debuut in een driesterren Grote Prijs, die ze direct winnend afsloot. Twee maanden later kwam daar de overwinning in de driesterren Grote Prijs van Busto Arsizio bij. Nu heeft Bonne Chance CW ook een échte klassieker van de springsport op haar palmares bij geschreven: de Grote Prijs van de Falsterbo Horse Show. Prinsjesdag feliciteert fokker H.J.F. van Loon, amazone Janika Sprunger en eigenaar Dufour Stables!

The rising star Bonne Chance CW put herself on the show jumping map in Falsterbo today: with Janika Sprunger the only 9 years old mare won the prestigious CSIO5* Longines Grand Prix! The spectacular daughter of Baloubet du Rouet already showed her skills in the Furusiyya FEI Nations Cup last friday and proved to be in an even greater form in today’s Grand Prix. Bonne Chance CW was auctioned at Foal Auction Prinsjesdag.

Bonne Chance CW was bred by H.J.F. van Loon and is closely related to the exceptional mare Audi’s Jikke. For Bonne Chance CW the GP-victory in Falsterbo was already her third this year. At the beginning of the season on the Sunshine Tour she made her debut in a CSI3* Grand Prix and won immediately. Two months later the mare by Baloubet du Rouet was victorious in the CSI3* Grand Prix of Busto Arsizio. Now Bonne Chance CW put herself in the history books, winning the CSIO5* Grand Prix of the Falsterbo Horse Show. A huge congratulations to breeder H.J.F. van Loon, rider Janika Sprunger and owner Dufour Stables!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore