Bonne Chance CW imponeert in Nations Cup Falsterbo

FALSTERBO – Met een fenomenale foutloze ronde en één foutje in de tweede manche bevestigde Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet x Cambridge) vandaag haar wereldklasse in de Furusiyya FEI Nations Cup in Falsterbo. Met de Zwitserse Janika Sprunger droeg de in 2006 op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Bonne Chance CW duidelijk bij aan de sterke vierde plek van Zwitserland. De negenjarige merrie lijkt Janika Sprungers opvolger voor haar verkochte fenomeen Palloubet d’Halong.

Met fantastische reflexen, afdruk en voorzichtigheid toonde Bonne Chance CW zich vandaag één van de grootste talenten van de springsport. H.J.F. van Loon fokte de inmiddels negenjarige merrie en bood haar ter veiling aan op Veulenveiling Prinsjesdag 2006. Bonne Chance bevestigt maar weer het motto van Prinsjesdag de Kracht van Prestatie: haar grootmoeder is de volle zus van de legendarische Audi’s Jikke van Eric van der Vleuten, haar halfbroer Zhum CW sprong onder McLain Ward op topniveau, ze is nauw verwant aan Grote Prijzen-winnaar Abra Kadabra van Albert Zoer en ook de KWPN-gekeurde hengsten Vleut en Genius komen uit Bonne Chance CW’s moederlijn.

With a phenomenal clear round and one down in the second round Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet x Cambridge) confirmed her world-class talent in the Furusiyya FEI Nations Cup in Falsterbo today. With the Swiss rider Janika Sprunger the Prinsjesdag-sold mare contributed to the strong fourth place of Switzerland. The only nine year old mare seems to be the follow-up for Janika Sprunger’s former superstar Palloubet d’Halong.

Amazing reflexes, a strong take off and the last carefulness of the world define the quality of Bonne Chance CW. H.J.F. van Loon bred the now nine year old mare and Bonne Chance CW was auctioned at Foal Auction Prinsjesdag 2006. Bonne Chance CW confirms the motto of Prinsjesdag the Power of Performance: her granddam is the full sister of the legendary Audi’s Jikke of Eric van der Vleuten, her half-brother Zhum CW jumped at top level with McLain Ward, she is closely related to multiple Grand Prix-winner Abra Kadabra of Albert Zoer and also the KWPN-approved stallions Vleut and Genius are bred from the same line as Bonne Chance CW.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore