Zerly & Big Star 1 en 2 tijdens WEF Challenge Cup

Na een fantastisch optreden tijdens de Olympisch Spelen, zullen weinig mensen de naam Big Star niet kennen. De merrie Zerly is op het moment misschien nog wat minder beroemd dan Big Star maar timmert hard aan de weg. Onder de Amerikaanse amazone Christine McCrea won ze afgelopen week de WEF Challenge Cup, Big Star werd tweede.

Afgelopen jaar veilde de veulenveiling Prinsjesdag het veulen Hieka W (Big Star x Clearway). Behalve een wereldberoemde vader heeft deze ook een bijzondere moederlijn. Moeder Delight W is een nakomeling van de hengst Clearway, die weer dezelfde moeder heeft als de Hamburg Derby winnares Chika’s Way. Grootmoeder Rockella S heeft zelf ook internationaal gesprongen.

Ook het veulen Hero W (Kannan x Carthago) is verkocht tijdens de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag. Ook deze merrie heeft met Kannan een wereldberoemde vader behalve dit is de moeder van Hero W is ook de moeder van Zerly. Zerly bewees tijdens de VION Cup voor 7 jarige paarden al veel talent te hebben door deze op indrukwekkende wijze op haar naam te schrijven.

Ook dit jaar zullen er tijdens de Veulenveiling Prinsjesdag weer zeer interessant gefokte veulens en drachten geveild worden. Het selectieseizoen zal begin mei weer van start gaan. Over twee weken zijn de selectiedagen op de website terug te vinden. Wilt u uw veulen alvast opgeven of meer informatie ontvangen kunt u per email of telefonisch contact met ons opnemen via info@veulenveilingprinsjesdag.nl of via 0342-440100.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore