Dekstation De Havikerwaard heeft hoge verwachtingen van NVP’s Dyor de Hus

In 2010 kochten Jan van de Kamp en zijn dochter Patricia op de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag een merrieveulen uit de fokkerij van het wereldberoemde Haras de Hus. Dyor de Hus (De Niro x Sandro Song) is nog maar drie jaar maar volgens meneer Van de Kamp één van de toekomstige toptalenten op stal. Een merrie met uitstraling, lossigheid en een geweldig bewegingsmechanisme aldus meneer Van de Kamp.

Vader van Dyor de Hus is de hengst De Niro die zelf op het allerhoogste niveau gepresteerd heeft. Moeder La Traviata is niemand minder dan de volle zus van de wereldberoemde Sandro Hit. Het motto van de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag ‘De kracht van prestatie’ ligt sterk verankerd in de genen van Dyor de Hus. Een naam die we in de toekomst in gaten zullen gaan houden.

Binnenkort worden de eerste selectiemomenten voor de Veulenveiling Prinsjesdag bekend gemaakt, heeft u een interessant veulen geef deze dan op!

www.veulenveilingprinsjesdag.nl

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore