Happy Atlita (Charmeur x Rhodium) keuringskampioen dressuurveulens Zuid Holland!

 

Tijdens de Centrale keuringen in Zeeland en Zuid-Holland hebben meerdere veulens van de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag een zeer goede prestatie geleverd. Zo hebben er maarliefst 4 veulens een 1ste premie behaald. Danzij dit resultaat hebben ze zich tevens gekwalificeerd voor de Nationale Merriekeuring te Ermelo eind augustus. Het gaat hier om de veulens Heroniki (Tangelo van de Zuuthoeve x Burggraaf), Hamilton (Apache x Contango), Handsome (Tischinski x Farrington), en Happy Atlita (Charmeur x Rhodium).

 Het winnende dressuurveulen in Zuid Holland was Happy Atlita (uit Colita elite IBOP(dres) van Rhodium) gefokt door de familie Mosterdijk uit Heerjansdam. Een rassige dochter van Charmeur die haar naam eer aandeed

 

Happy Atlita (Charmeur x Rhodium) Apregional champion foal inspection Zuid Holland!.

 During the Cental foal inspections in Zeeland and Zuid-Holland some foals of the National Foalauction Prinsjesdag performed really well. At least four of our foals got a ‘1st premie’ which they deserved because of their natural talent. Thanks to this result they also qualified for the National Mare Inspection which will be held at the end of August in Ermelo. Those four foals are called Heroniki (Tangelo van de Zuuthoeve x Burggraaf), Hamilton (Apache x Contango), Handsome (Tischinski x Farrington), and Happy Atlita (Charmeur x Rhodium).

Happy Atlita bred by the family Mosterdijk from Heerjansdam was the champion of the day in Zuid Holland, according to the judges she was a good looking doughter of Charmeur with a very suitable name.

 

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore