Veulenveilinghengsten doen het goed in binnen- en buitenland

In 2011 liet de door Hans Peter Minderhoud gereden hengst Boston STH tijdens het WK voor jonge dressuurpaarden in Verden reeds zien dat hij tot de beste jonge dressuurpaarden ter wereld behoort. In 2006 werd deze hengst door de heer Nekeman uit Zwartsluis gekocht tijdens de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag. Dinsdag 12 juni vond op het KNHS Centrum in Ermelo de vierde trainingsdag in het kader van de selectietraject voor het WK jonge dressuurpaarden. De selectiecommissie heeft negen 6-jarige paarden uitgenodigd voor de volgende selectiedag op 26 juni in Ermelo. Boston STH  zal zich op 26 juni wederom voor de commissie presenteren.

De in 2009 aan Stal 104 verkochte Efgaristo (Vivaldi x Nevada) is in Westfalen goedgekeurd voor de dekdienst.

 

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore