SELECTIEDAGEN NATIONALE VEULENVEILING PRINSJESDAG 2012 BEKEND

Ook dit jaar zal de selectiecommissie van de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag weer het land in trekken om veulens te selecteren voor de veiling van 2012. Dit jaar vindt de 20ste editie van de Veulenveiling Prinsjesdag plaats.

De Veulenveiling Prinsjesdag probeert elk jaar weer een speciale collectie samen te stellen. Een collectie die voldoet aan het motto ‘de kracht van prestatie’. Om ook dit jaar weer de beste veulens te selecteren zijn er een aantal selectieplaatsen toegevoegd aan de kalender. De Veulenveiling Prinsjesdag verwacht door een goede geografische spreiding van de selectieplaatsen de fokkers nog beter te kunnen bereiken.

Voor het inschrijfformulier voor de selectiedagen of meer informatie over de veiling en de selectieplaatsen kunt u terecht op onze website www.veulenveilingprinsjesdag.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met EQ International via telefoonnummer 0342-440100.

SELECTIEDAGEN NATIONALE VEULENVEILING PRINSJESDAG 2012

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore