In memoriam Gem Dekker

Op 68-jarige leeftijd is ons bestuurslid en onze vriend Gem Dekker overleden. Veel te vroeg hebben we afscheid moeten nemen van een grote steunpilaar, de spil van de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag. We verliezen een man met een enorme inzet, die bijna vanaf het begin heeft bijgedragen aan het succes van onze veiling. Maar we verliezen vooral een dierbare vriend, een man die sterk sfeerbepalend was. Zo drukte hij zijn aimabele stempel op de selectiedagen, die daardoor niet alleen de goede veulens, maar ook een geweldige interne teamsfeer opleverden.

Vriendschap, passie voor paarden en fokkerij en dienstbaar zijn aan het algemene belang. Dat zijn de begrippen die Gem Dekker belichaamde en die wij als bestuur hoog in het vaandel zullen houden. Zo blijft Gem voortleven in de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore