Exclusief Hickstead-embryo voor 34.000 euro naar Zweden

Via Embryoauction.com is het zeer exclusieve embryo van Hickstead uit de volle zus van Quod’Coeur de la Loge voor maar liefst 34.000 euro verkocht naar Zweden. Hiermee is dit unieke embryo de duurst geveilde embryo via Embryoauction.com sinds de lancering in augustus 2015.

Een Zweedse koper trok uiteindelijk aan het langste eind in de biedingsstrijd om het embryo van de legendarische Hickstead – de Olympisch kampioen in 2008 onder het zadel van Eric Lamaze. Het beschikbare diepvriessperma van de jammerlijk overleden Hickstead is schaars, maar via de vooruitstrevende ICSI-methode is het gelukt een embryo van deze wereldberoemde hengst te vergaren.
De moeder van het embryo is niemand minder dan Tsarina de la Loge – een dochter van Ideal de la Loge en de volle zus van Quod’Coeur de la Loge. Ideal de la Loge behoorde onder Fransman Roger-Yves Bost tot de absolute wereldtop en won onder meer twee Global Champions Tour Grote Prijzen. Quod’Coeur de la Loge behoort momenteel tot de beste ter wereld en won onder Roger-Yves Bost onlangs nog de Global Champions Tour in Mexico City.

Embryoauction.com feliciteert de kopers met de aankoop van dit unieke embryo!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore