Hannelinde veilingtopper Excellent Dressage Sales

HOOGE MIERDE – De vierjarige merrie Hannelinde (Dream Boy x Sunny Boy) was voor 175.000 euro de veilingtopper van de Excellent Dressage Sales afgelopen weekend. Begin dit jaar kwam Hannelinde al als winnares uit de bus van de VSN Trofee voor jonge dressuurpaarden. Een Belgische koper legde de hand op Hannelinde afgelopen zaterdag.

In 2012 werd Hannelinde geveild op Veulenveiling Prinsjesdag en sindsdien is ze altijd een eyecatcher gebleven. De overwinning in de finale van de VSN Trofee was al een voorbode voor nog meer grote successen en de verkoop in de Excellent Dressage Sales bevestigt dat. De pas vierjarige merrie bleek de veilingtopper en de hamer viel op 175.000 euro.

Veulenveiling Prinsjesdag wenst de nieuwe eigenaar van Hannelinde veel succes met deze topper in de dop!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore