Paardenverzekeringen van A tot Z vind je bij Hippo Horse Insurance!

Al jarenlang kunnen wij bouwen aan een duurzame samenwerking met Hippo Horse Insurance, trotse partner van onze veulenveiling! Zij zijn niet alleen onze partner, maar verzorgen ook de verzekering van de veulens vanaf de foto- en videodag tot de aflevering aan de koper. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de verzekering van uw veulen door te laten lopen, want Hippo is actief in zowel Nederland, België als Duitsland.

 

Naast het brede scala aan paardenverzekeringen, is het voor de klanten vooral erg fijn dat elke medewerker binnen Hippo zelf een achtergrond heeft, of nog steeds actief is in de Hippische sector. Zowel op kantoor als onderweg kunnen de werknemers van Hippo Horse Insurance altijd met u meepraten over alles in en om het paard.

 

De kennis en passie van de medewerkers zorgt ervoor dat het team van Hippo Horse Insurance snel kan schakelen en begrijpen ze direct waar de behoeften liggen. Benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op hun website: https://hippohorseinsurance.nl

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore