Veulenveiling Prinsjesdag neemt afscheid van Fred van Straaten

Na 18 jaar neemt Veulenveiling Prinsjesdag afscheid van Fred van Straaten als selectiecommissielid voor de fokrichting springen. Het bestuur is zeer erkentelijk voor wat Fred de afgelopen jaren voor de veiling heeft betekend. Fred is een paardenman in hart en nieren en we zijn dankbaar dat we al die jaren gebruik hebben mogen maken van zijn kennis.

Enkele van de talentvolle paarden die Fred door de jaren heen heeft geselecteerd zijn: Glamour Girl (v. Zirocco Blue VDL) die momenteel op 1.60-niveau springt met Henrik von Eckermann, Edinburgh (v. Vleut) de goedgekeurde hengst die momenteel onder Doron Kuipers 1.55 loopt en niet te vergeten Hernandez TN (v. Kannan), tevens een goedgekeurde hengst die momenteel met Kars Bonhof 1.60m springt.

Het bestuur van Veulenveiling Prinsjesdag bedankt Fred voor zijn jarenlange inzet.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore