Het aftellen is begonnen!

Dinsdagavond as. kunt u de trotse eigenaar worden van één of meerdere embryo’s die met zorg en aandacht voor u zijn uitgezocht. We kunnen met recht spreken van een bijzondere collectie. Vanaf vanavond 20:00 uur kunt u bieden op de embryo’s. De veiling sluit dinsdagavond vanaf 20.00 uur. Wel zo handig om te weten, we willen niet dat u uw toekomstige topper misloopt!

Behalve de 15 embryo’s heeft u ook de mogelijkheid twee rietjes diepvriessperma te kopen van stempelhengsten Donnerhall en Florestan I. Deze geweldenaren hebben hun sporen in de dressuurwereld ruimschoots verdiend. Hengsten die nooit uit de mode raken en waar menig dressuurliefhebber volgend jaar wel een veulen van wil hebben!

Collectie dressuur

Het is de selecteurs gelukt om de crème de la crème onder de embryo’s voor u te selecteren. Een Indian Rock embryo uit de fantastische moeder Endy O. Daarnaast hebben we verschillende embryo’s uit bewezen hengstenmoeders kunnen selecteren, namelijk de moeders van Ladignac, Ferdinand, High Five U.S. en de volle zus van Charmeur. Zeer uitzonderlijk! Ook hebben we een Desperados FRH embryo met de perfecte dressuur bloedopbouw erachter van Ferro x Rubinstein I x Donnerhall voor onze collectie kunnen bemachtigen.

Springen

Voor de springliefhebber heeft de selectiecommissie een aantal zeer interessante embryo’s uit de beste moederlijnen van het moment mogen selecteren.  Wij hebben namelijk embryo’s uit de Roosakker- en Querly Chin-familie èn uit de stam van Valentina van ’t Heike in onze collectie zitten. Deze kunt u a.s. dinsdagavond in uw bezit hebben! Uit de zussen van G & C Arrayan en CiCi Senjor Ask komen embryo’s van respectievelijk For Pleasure en Emerald in de veiling. Van Spruce Meadows winnaar Candy heeft u de mogelijkheid een kleindochter of kleinzoon aan te schaffen met als vader niemand minder dan Chacco Blue.

Wildcard

We hebben in de laatste week voor de start van de veiling nog één embryo kunnen toevoegen aan de collectie. Voor het vaderschap van dit embryo tekent het grote talent Asgard’s Ibiza. De Desperado zoon maakt grote indruk met zijn nakomelingen en debuteerde onlangs op Lichte Tour niveau. De moeder van dit embryo is de bekende hengstenmoeder Vurona (v. Negro x Vincent). Haar zonen High Five U.S. (v. Charmeur) en Blue Hors First Choice (v. Jazz) maken goede sier voor Vurona. Blue Hors First Choice acteert naast zijn dekdienst op PSG/Inter I niveau. Vier merries uit Vurona lopen Z2 en ZZ Licht dressuur. Vurona liep naast haar fokkerijcarrière op Z2 niveau dressuur net als meerdere van haar broers en zussen. Haar halfbroer Axel (v. Sandreo) schopte het zelfs tot Grand Prix niveau.

Een zeer interessante familie dus, waarvan dit embryo zo maar eens de volgende success story kan worden!

Aanmelden

Om mee te kunnen doen in een spannend biedduel om deze parels dient u aangemeld te zijn. Dit kunt u doen via onze website: https://online.prinsjesdag.eu/register

Stap 1: vul uw gegevens in en kies een biednaam

Stap 2: wacht op goedkeuring van uw account door ons veilingmanagement

Stap 3: u ontvangt een email om uw account te activeren en een wachtwoord aan te maken

Stap 4: log in en ga naar Embryo Auction Prinsjesdag 25th January 2022

Stap 5: bied op uw favoriete embryo!

Via het online biedsysteem van ClipMyHorse.TV Auctions kunt u vanaf vanavond 20:00 uur online meebieden. Ga naar online.prinsjesdag.eu/register om u te registreren als bieder, log vervolgens in via  online.prinsjesdag.eu/auctions om mee te bieden tijdens de veiling.

Heeft u vragen over de embryo’s of hulp nodig bij de registratie? Annemijn Gaalman (+31(0)6 40396344 of annemijn@prinsjesdag.eu) helpt u graag.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore