100% score springhengsten KWPN Stallion Show

Vandaag kwamen twee Prinsjesdaghengsten in de ring tijdens de KWPN Stallion Show.
De eerste van de twee aangewezen hengsten, Leviathan (For Pleasure x Untouchable) werd door Nick Smit gefokt uit uit de merrie U-Bresco. Hiermee presteerde zijn vriendin Marriët Smit succesvol presteerde op 1.60 niveau. De hengst werd in 2016 op Veulenveiling Prinsjesdag aangekocht door zijn huidige eigenaar Rinus Blom.

Ook Quality Boy PB Z (Quickly de Kreisker x Baloubet du Rouet) haalde het tot de laatste ronde van de keuring en werd aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Als veulen kwam dit fokproduct van P. Bastiaansen in handen van Egbert Schep en Hans van der Louw.
We feliciteren de fokkers en eigenaren van beide paarden met dit prachtige resultaat!

Beide hengsten worden op vrijdag 31 januari geveild tijdens de KWPN Select Sale.
Bekijk Leviathan en Quality Boy PB Z op de veilingsite van de KSS. Aansluitend vindt de eerste Prinsjesdag-borrel plaats in onze stand aan de hoofdpiste. U vindt deze bij de ingang van de VIP-loge. Ook voor een praatje of een kop koffie bent u welkom in onze stand. We zijn alle dagen aanwezig.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore