Dubbelslag voor fenomeen Jameson RS2

Met een 10 voor de galop en een recordscore van 90 punten verdiende de als embryo bij Veulenveiling Prinsjesdag verkochte Jameson RS2 zijn dekbrevet bij het KWPN. Het ongekende talent van deze Blue Hors Zack-zoon is spraakmakend en het leverde hem eerder al de kampioenstitel op de KWPN hengstenkeuring én de zege in de Pavo Cup op. In het verrichtingsonderzoek liet hij opnieuw geen enkele twijfel over zijn natuurtalent bestaan.

Hengstencompetitie

Amper twee weken na zijn goedkeuring gaf hij gelijk acte de présence in de KWPN Hengstencompetitie in Kronenberg en hierin maakte hij wederom uitzonderlijk veel indruk. Onder Marieke van der Putten behaalde het fokproduct van Stal 104 de zege met een topscore van 92 punten. Wat een fenomenale Prinsjesdag-referentie, deze hengst van RS2 Dressage!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore