Drie ijzers in het vuur voor tweede bezichtiging

Drie hengstveulens die in 2015 bij Veulenveiling Prinsjesdag onder de hamer kwamen, zijn nu als hengst geselecteerd voor de tweede bezichtiging van het KWPN. Eén van de meest opvallende springhengsten van de eerste bezichtiging bleek de door Peter van Wegen gefokte Toulon-zoon T.King Toulon W Z  (mv.Emilion), uit de bekende Lottie-/Zottie-stam. Hij werd op de veiling verkocht aan Jonny Roelofsen. Uit dezelfde stam deed de springhengst King Pleasure B (For Pleasure x Nabab de Rêve, fokker D.P. van Beelen) goede zaken in Ermelo. Ook hij mag in ’s Hertogenbosch opnieuw zijn springkwaliteiten tonen en hij is in eigendom van M.J. Smits uit Nederhemert. In de dressuurrichting heeft Veulenveiling Prinsjesdag met Keandro (Jazz x Ferro) een interessant bewegingstalent in de tweede selectieronde. Deze zwarte blikvanger is gefokt door H.A. van Erp en is in eigendom van Rob van Ruitenbeek en M. de Rooij. Fokkers en eigenaren: succes!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore